Hattrick Bradley leidt tot feestje - sv Poortugaal

Hattrick Bradley leidt tot feestje

Hattrick Bradley leidt tot feestje

16 september 2023 20:45


Ze komen niet elke week voorbij, hattricks en dan ook nog bij het eerste elftal. Bradley El Idrissi lukte het zaterdag om drie keer te scoren tegen DSO in Zoetermeer. Maar niet alleen Bradley was op dreef, er werd door het hele team hard gewerkt aan een meer dan verdiende overwinning.

De aftrap was amper genomen en er moest opnieuw worden afgetrapt, want na een snelle vrije trap (een van de vele deze middag) die sv Poortugaal kreeg, kon Bradley, die goed positie had gekozen na 50 seconden al de 0-1 aantekenen. Wat een opening van de ploeg van Oscar Biesheuvel.

Het zou arrogant zijn geweest als men bij sv Poortugaal zou hebben gedacht dat de overwinning al binnen zou zijn. Zo gemakkelijk liet DSO zich daarna niet meer naar de slacht brengen. Ze probeerden grip te krijgen op het spel van de bezoekers en deels lukte dat ook. Er lagen grote ruimtes achter de defensie van DSO, daar werd niet altijd even goed gebruik van gemaakt, maar het leek erop dat sv Poortugaal zich andersom niet al te veel zorgen achterin hoefde te maken.

Het was andermaal cruciaal het middenveld in handen te krijgen en ook nu gold dat dit ons naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter lukte. Scheidsrechter Westhoff, die overigens zeven gele kaarten uitdeelde, zag Nino Voorn in de 50e minuut de 0-2 aantekenen en even later in minuut 53 Bradley El Idrissi ook de 0-3.

Ineens leek sv Poortugaal op rozen te zitten. De meegereisde supporters konden voor de tweede week op rij genieten van hun goed spelende ploeg die in de laatste minuut Bradley de hattrick zal voltooien. Trots trokken ze daarop terug naar Poortugaal. Een mooie competitiestart die we komende week in de thuiswedstrijd tegen Capelle een vervolg willen geven. Aanvang zoals gebruikelijk om 14.30 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!