Nieuws - sv Poortugaal

Nieuws

Nieuws

Presentatiemagazine 23-24 is uit!

Gisteren, 22 september 17:15  Afgelopen donderdag werden 1400 magazines voor het seizoen 2023-2024 op de club afgeleverd. Officieel kreeg jeugdvoorzitter Danny Hoogendoorn uit handen van sponsorcommissielid Dennis de Jongste het eerste exemplaar. meer »

GCA! Ook sv Poortugaal doet weer mee!

18 september 11:00  Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Deze extra inkomsten kunnen we heel goed gebruiken! De actie loopt tot 13 november 2023.meer »

Hattrick Bradley leidt tot feestje

16 september 20:45  Ze komen niet elke week voorbij, hattricks en dan ook nog bij het eerste elftal. Bradley El Idrissi lukte het zaterdag om drie keer te scoren tegen DSO in Zoetermeer. Maar niet alleen Bradley was op dreef, er werd door het hele team hard gewerkt aan een meer dan verdiende overwinning.meer »

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 oktober

15 september 21:30  Beste leden, Een vereniging verenigt de leden om gezamenlijk een doel te bereiken. In dit geval het beoefenen van de voetbalsport. Om die vereniging goed te organiseren, kunnen de leden elk jaar meepraten en -denken bij de Algemene Ledenvergadering. Het bestuur nodigt u hierbij voor die jaarlijkse bijeenkomst uit. Dit jaar vindt die plaats op maandag 2 oktober a.s. Aanvang 20.00 uur. meer »

Oktoberfest 2023.

11 september 13:45  Op vrijdagavond 6 oktober 2023 is er weer een gezellige avond in de kantine van sv Poortugaal. Na het grandioze succes van de afgelopen jaren is er weer een Oktoberfest.meer »

Drukte bij de vereniging

7 september 19:15  Beste leden, Afgelopen zaterdag hadden wij 38 thuiswedstrijden. Het werd een heerlijke voetbaldag, maar het was wel een beetje druk.. zeker met het verkeer. We begrijpen dat dit passend is bij een druk programma, maar zijn toch op zoek naar mogelijkheden om een en ander beter te kunnen reguleren.meer »

Rabo Clubsupportactie.

5 september 10:45  De komende vier weken kan iedereen die een Rabobankrekening heeft stemmen op sv Poortugaal via de Rabo-bankieren-app. De uiteindelijk winst is eenvoudig. Hoe meer stemmen, hoe meer geld onze kant opkomt om nog meer duurzame projecten op te pakken. Dus stem!meer »

STAR Football Academy zoekt nieuwe sterren!

4 september 17:00  Beste leden van sv Poortugaal, sv Poortugaal en STAR Football Academy werken al enkele jaren met veel plezier samen. ‘STAR’ zorgt met hun gerichte ontwikkelprogramma niet alleen voor een mooie instroom van peuters en kleuters naar onze vereniging, maar ook wat oudere jeugdspelers die bijvoorbeeld aan hun techniek willen werken, hoeven niet verder te zoeken: op elke vrijdagmiddag en zondagochtend vind je ze op ons eigen verenigingsterrein. Wat biedt STAR Football Academy precies?meer »

Doelpuntje te weinig voor 1e elftal

3 september 16:30  Ons eerste elftal is zondag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen (inclusief oefenprogramma). Tegen het Haagse HBS werd het 3-2. Een impressie.meer »

Koos van der Steenoven in de lappenmand

1 september 19:45  Vanmiddag kwam ons ter ore dat Koos van der Steenoven, trouw supporter van het 1e elftal en oud-'medewerker' van de vereniging, in zijn woning een nogal ongelukkige val heeft gemaakt.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!