Casimir Bergen stapt over naar Sparta Rotterdam

Gisteren, 12 juni 21:15  Casimir gaat sv Poortugaal na vele mooie jaren helaas verlaten voor een avontuur bij Sparta Rotterdam. Hij heeft er als opleidingsmanager mede voor gezorgd dat de onderbouw van sv Poortugaal enorme stappen heeft gezet. meer »

World Port Cup 2024 voor Martas Groep.

10 juni 14:30  Afgelopen zaterdag werd bij sv Poortugaal alweer het 15de Haventoernooi gehouden voor sponsors en bevriende bedrijven uit de regio. Het was prima weer en de 16 ingeschreven teams konden heerlijk sporten met collega’s en vrienden in een gezellige omgeving. De vrijwilligers van de club zorgden ervoor dat het aan niets ontbrak en de reacties waren lovend. meer »

MO17-2 kampioen!

7 juni 19:15  Zaterdag 1 juni dan de inhaalwedstrijd tegen VVOR. Door op maandag kampioen geworden te zijn doordat Brielle gelijk had gespeeld bij Nieuwenhoorn uit was deze wedstrijd er een voor de bühne.meer »

MO17-1 nu ook Nederlands kampioen 2024.

3 juni 14:00  Na vorige week kampioen te zijn geworden in de hoofdklasse mag de MO17-1 van sv Poortugaal zich weer opmaken voor een belangrijk toernooi, namelijk het Nederlandse kampioenschap. Dit toernooi wordt gespeeld bij Victoria 1893 in Loosdrecht. De geplaatste teams zijn verdeeld in 4 poules van 4 ploegen en komen uit heel Nederland met een heel sterk speelveld met ploegen uit de hoofdklasse en uit Divisie 1. De meiden zijn ingedeeld met fc Hoofddorp, Kloetinge en Always forward.meer »

Oranje op groot scherm!

3 juni 11:30  Gezellig samen Oranje kijken? Kom dan de eerste 3 wedstrijden van het Nederlands elftal op het EK kijken in de kantine. De kantine gaat een half uur voor de aanvang van de wedstrijd open.meer »

In Memoriam: Alex de Ronde

31 mei 19:00  Vandaag bereikte ons het zeer droevige bericht dat Alex de Ronde, één van de spelers van onze veteranenteam, op donderdag 30 mei onverwacht is overleden. Alex was sinds 2007 lid van onze vereniging en daardoor een vertrouwd gezicht op onze voetbalvelden. meer »

sv Poortugaal MO17-1 kampioen hoofdklasse 2024.

27 mei 21:15  Het is zaterdag 25-05-2024, vandaag staat de laatste wedstrijd van de MO17-1 van sv Poortugaal op het programma. Ze mogen op bezoek bij R.K.S.V Groen Wit uit Breda, de één-na-laatste uit de competitie. De meiden van de SV Poortugaal beginnen de laatste wedstrijd als koploper in de hoofdklasse, met 3 punten voor op de nummer 2, Barendrecht.meer »

1e elftal sluit in stijl doelpuntrijk af

26 mei 8:00  Het was me het seizoen wel. Een ploeg die constant zo wisselvallig speelt als sv Poortugaal 1 heeft uw vaste verslaggever in de recente geschiedenis van onze vereniging niet zo gezien als dit seizoen. Toonbeeld daarvan waren bijvoorbeeld de uitwedstrijd bij Westlandia en de bekerfinale tegen Capelle, maar ook de slotdag van de competitie verliep in stijl. De meest fanatieke supporter vermoedde ook niet dat een 3-1 achterstond nog ongedaan kon worden gemaakt.meer »

Dit weekend: het Voetbalkamp

25 mei 13:30  Het staat als een paal boven water dat het Voetbalkamp 2024 een bijzondere editie is. Waarom, horen we u bijna denken: om te beginnen voelen alle kinderen en begeleiders zich als een vis in het water. Het is oergezellig, de kampleiding bewijst dat ze creatief is en dat ze goed weten om te gaan met de vele regen: geen water is hen te diep.meer »

Seizoensafsluiting; 15 juni 2024.

24 mei 17:45  Zaterdag 15 juni 2024 is het alweer zover. Dan wordt vanaf 10.30 uur met gezelligheid het seizoen 23-24 afgesloten. Komen jullie ook?meer »