Heen en weer. - sv Poortugaal

Heen en weer.

Heen en weer.

NBSVV JO13-1JM

3 - 0

sv Poortugaal JO13-5

Competitie

4e klasse (3e fase) 10

Datum

25 maart 2023 10:00

Scheidsrechter

R. de Groot

Accommodatie

Sportpark De Kreek (NBSVV)
Sabinastraat 40
3264VG
NIEUW BEIJERLAND
tel. 0186-693068

NBSVV JO13-1JM – sv Poortugaal JO13-5; 3-0 (1-0)

Zaterdag 25 maart 2023

Competitie.

Vandaag naar Nieuw-Beijerland om aan te treden tegen de plaatselijke JO13-1JM van NBSVV.  Maar hoe komen we daar? Heen kunnen we geen gebruik maken van de Heinenoordtunnel, dus wordt het omrijden of gaan we met het pontje? Laten we maar met het pontje gaan dat is nu uiteindelijk de snelste en kortste route. Als we het maar droog houden. Op naar het pontje met deze gedachte van Drs. P:

“De oever waar we niet zijn noemen wij de overkant. Die wordt dan deze kant zodra we daar zijn aangeland.”

Niets gemerkt van de bootreis want voor we het wisten konden we de pont alweer afrijden. Als die pont 2 meter langer was geweest dan kan hij gewoon stil blijven liggen. Dus veilig overgezet door de pont werd er om 10.00 uur afgetrapt op veld 2.

Op de vraag waarom er in de eerste helft alleen over links werd gevoetbald was het antwoord dat andere opties niet mogelijk waren vanwege de niet aflatende harde wind, die dwars over het veld stond. Als je een bal over rechts speelde kwam hij weer net zo hard terug naar de linkerkant. Het leek wel of het gedurende de wedstrijd steeds harder ging waaien. Het was lastig voetballen zo. Over de wedstrijd kunnen we dan verder ook kort blijven. De keeper van de tegenstander heeft 1 bal gehad en dat was ver in de 2e helft. Helaas wist de tegenstander wel het net te vinden en won uiteindelijk met 3-0.

Jammer mannen. Hard gewerkt, maar het was lastig voetballen met die wind. Terug zijn we maar via de tunnel naar huis gereden.

Op zaterdag 1 april mogen we weer eens thuis spelen. Dan gaat de bal rollen om 10.45 uur, op veld 2. De tegenstander van dienst is dan ZBVH JO13-1JM uit Zuid-Beijerland. Een overwinning komt natuurlijk steeds dichterbij voor onze jongens, maar of dat 1 april al zal zijn, dat moeten we nog maar even afwachten. We gaan er in ieder geval wel weer voor knokken!

Alle support is welkom!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!