Poortugaal 4 overtuigend langs Hekelingen. - sv Poortugaal

Poortugaal 4 overtuigend langs Hekelingen.

Poortugaal 4 overtuigend langs Hekelingen.

v.v. Hekelingen 5

1 - 4

sv Poortugaal 4

Competitie

6e klasse 09

Datum

29 april 2023 13:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Spui
Sportpolderweg 7
3205LZ
SPIJKENISSE
tel. 0181-640065

De wedstrijd was al enkele keren uitgesteld, Hekelingen 5 gaf dan aan te weinig spelers te hebben. Wij verdenken ze er echter van dat ze in hun sterkste opstelling tegen Poortugaal wilden spelen. Op 29 april was het dan zo ver de kraker uit tegen Hekelingen.

 Op een zonovergoten voetbalpark beloofde het een mooie middag te worden. En dat werd het ook. Met een goed gevulde reservebank gingen we ertegenaan. Hekelingen bleek enkele goede spelers te hebben en het spel golfde op en neer en wij boden kranig tegenstand. Rond de 20e minuut veroverden wij bij de middellijn de bal en via enkele goede combinaties kwamen we in de buurt van het Hekelingen doel. De bal werd niet zelfzuchtig voor het doel getrokken, waaruit prachtig werd gescoord. 1-0. Echt een mooie goal. Hekelingen probeerde wat terug te doen wat resulteerde in een bal op onze paal. Goed werk van onze verdediging en de keeper voorkwam een tegentreffer.


Opvallend.

Met 30 minuten op de klok werd de wedstrijd stil gelegd en moest de scheidsrechter even naar het toilet. Nadat hij daar weer afgehaald was kon de wedstrijd gelukkig verder en maakten we al snel 2-0.  Opnieuw na een paar mooie en vlotte combinaties. Na de rust een aandringend Hekelingen, waar een paar fittere spelers in het veld waren gekomen. We werden een beetje terug gedrongen, maar net zoals in het betaalde voetbal is een goed bezette reservebank belangrijk. Met spelers minstens gelijkwaardig aan degene die op het veld staan, wisselde de coach van dienst 4 spelers tegelijkertijd en daardoor was het lot van Hekelingen beslecht. Wij liepen uit naar 4-0 en namen het daarna wat lichter op, waardoor Hekelingen 4-1 kon maken. Kort daarna klonk het laatste fluitsignaal en gingen we in de kleedkamer aan de Spa Blauw. Doelpuntenmakers waren Sassen, Jaco, Daniel en Timo.

Met dank aan de supporters, het waren er minstens 7, op naar de volgende wedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!