Bezoek van FC Lakeside

BEZOEK VAN FC LAKESIDE GEPLAND VOOR PASEN 2022

Hoor je er ook wel eens over? Heb je er al een (paar) keer aan meegedaan? Het paasweekeinde met onze Engelse vrienden van FC Lakeside. Alle jongens en meisjes van onze vereniging (O12 t/m O15) hebben de kans hier aan mee te doen! Geen idee waar dit over gaat? Lees mee.

Door het coronavirus was het traditionele bezoek van FC Lakeside aan Poortugaal in 2020 en 2021 helaas niet mogelijk. Voor alle betrokkenen een grote teleurstelling. Maar goed: tegen sommige gebeurtenissen kunnen we niet op.  Hopelijk is 2022 ons beter gezind. Hoe zal ons programma in 2021 er uitzien?

Van donderdagavond 14 april  t/m dinsdagochtend 19 april 2021 organiseren we speciaal voor de spelers van de O12 t/m O15) een indrukwekkend (voetbal)weekend waar je nog lang aan terug zult denken. Met twee of drie elftallen verblijft FC Lakeside zes dagen hier om te voetballen en ook om met jullie buiten het veld een leuk weekend te hebben. Wat maakt het allemaal zo  bijzonder?

Allereerst moet je weten dat spelers en begeleiders bij gastgezinnen (van spelers en leiders) logeren. Andersom geldt dat ook als wij naar Cheltenham gaan. Spannend? Ach, je kent elkaar snel en daarna is er vaak een jarenlange vriendschap. Het ene jaar logeert de Engelse speler bij jou in huis. Dat is een mooie ervaring. Je begrijpt dat jij het andere jaar van harte welkom bent om mee te reizen naar Engeland!
Maar er is meer...

De tweede reden is natuurlijk dat je er veel van leert. Je spreekt al die dagen geregeld Engels, wat natuurlijk ook goed voor je eigen ontwikkeling is. We vinden het als vereniging ook belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt en daar draagt dit weekend zeker aan bij!

De derde reden en laatste reden die we noemen, is misschien wel de beste: Er wordt een fantastisch programma voor je gemaakt. Natuurlijk gaan we veel voetballen. Dat doen we op vrijdag, zaterdag en op maandag. Die laatste dag is er bij ons een groots
opgezet internationaal toernooi.

Tijdens het bezoek van onze vrienden doen we ook heel andere dingen.
Er is een barbecue bij de vereniging voor iedereen die bij het weekend betrokken is en we organiseren activiteiten waarvan we zeker weten dat je die leuk vindt, ook al hebben ze soms niets met voetballen te maken. Wat dat dit seizoen is? Dat houden we nu nog even geheim.

We begrijpen dat je heel graag mee wilt doen aan dit weekend. De data van de informatieavonden delen we snel. Meld je op die avond meteen aan voor Pasen 2022 (editie 40!).

Meer foto’s van 2019: kijk op https://www.flickr.com/photos/svpoortugaal/albums