Corona Protocol

Op het complex van sv Poortugaal gelden alle maatregelen zoals landelijk door de overheid en het RIVM zijn bepaald. Wij vragen ook elke bezoeker van ons complex deze maatregelen te respecteren en na te leven.

CORONAREGELS:

I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen die ingaan per 6 november 2021 vragen wij u het volgende bij bezoek aan ons gebouw en bij gebruik van het terras, de kantine, de kleedkamers en toiletten:

– alleen toegang met een geldig corona toegangsbewijs, iedereen wordt gecontroleerd.
– houdt zo veel mogelijk 1,5 meter onderlinge afstand
– vermijd groepsvorming en drukte in de gangen
– beperk het verblijf in de kleedkamers
– publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor all personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers in functie en strick noodzakelijk rij-ouders van bezoekende clubs.

Bent u niet in het bezit van een geldig corona toegangsbewijs verzoeken wij u dringend buiten te blijven.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.

Natuurlijk vragen wij u ook nog steeds de basisregels in acht te nemen!

Onder de basisregels wordt verstaan:

• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.

BEDANKT VOOR UW MEDEWERKING!

Bestuur  sv Poortugaal