Inschrijfformulier Engelandreis 2023 - sv Poortugaal

Inschrijfformulier Engelandreis 2023

Inschrijfformulier deelname bezoek aan FC Lakeside

Dit formulier blijft nog geldig tot vrijdag, 17 februari 2023

U dient hier een vinkje te plaatsen om aan te geven dat u de volgende mededelingen heeft gelezen.

Wilt u hier de achternaam van de speler invullen?

Wilt u hier de roepnaam van uw kind invullen?

Vult u hier s.v.p. de eerste officiële voornaam van uw kind in, zoals dat ook in het paspoort staat/komt te staan, gevolgd de eerste letter van de eventuele andere officiële namen

Vult u hier s.v.p. de geboortedatum van de speler in

Wilt u aangeven in welk team uw kind momenteel speelt? (Overigens maken wij GEEN selectie van spelers op basis van het niveau waarop uw kind speelt!)

Vult u de straatnaam in van het adres waarop uw kind bij onze vereniging staat ingeschreven.

Vult u hier het huisnummer + evt. toevoeging in.

Hier vult u de bijbehorende postcode in.

Hier vult u de bijbehorende woonplaats in.

Hier vult u het mobiele telefoonnummer van de speler in.

Vult u hier de naam van de ouder/verzorger in, die voor ons als contactpersoon geldt.

Hier vult u het mobiele telefoonnummer van de ouder/verzorger in waar wij gebruik van kunnen maken als dat nodig is.

Via welk e-mailadres wilt u op de hoogte worden gehouden van berichtgeving over deze reis?

Wat is de huidige maat van het sportshirt waarin uw kind zijn wedstrijden speelt? Maakt u gebruik van de notities als: XS, S, M, L, XL e.d.

Als uw kind gebruik maakt van medicijnen, wilt u dan aangeven welke medicijnen dat zijn? U kunt er ook een toelichting bij geven.

Als uw kind heeft van allergieën waar wij tijdens de reis en het verblijf rekening mee moeten houden, wilt u die hier dan kort benoemen?

Als uw kind een voorkeur heeft om bij een bepaalde Engelse speler te logeren, dan kunt u hier de naam van de betreffende speler invullen.

De aanbetaling bedraagt € 100,00 euro (+€1,00 administratiekosten t.b.v. Clubcollect) per kind. Dit bedrag wordt rond 25 februari 2023 automatisch geïncasseerd. Ook betaling per iDeal is mogelijk. (Pas na betaling is uw kind ingeschreven. Het inschrijfgeld wordt niet geretourneerd, indien er wordt afgemeld.)

Het restantbedrag van € 120,00 (+ € 1,00 administratiekosten t.b.v. ClubCollect) per kind wordt via de automatische incasso rond 25 maart 2023 van uw IBAN afgeschreven.

Vult u hier het IBAN-nummer in dat wij mogen gebruiken voor de inning van het reisbedrag.

Vult u hier in op welke naam (met voorletters) het opgegeven bankrekeningnummer staat.

Vult u hier de woonplaats van de bankrekeninghouder in.

Bij onderstaande onderwerpen dient u het bijbehorende vinkje aan te klikken, waarmee u aangeeft het bericht gelezen te hebben.

VOOR EEN JUISTE INSCHRIJVING DIENT U ALLE ONDERSTAANDE ITEMS TE SELECTEREN.

* = verplicht