Aanmeldformulier Voetbalkamp 2024

Aanmeldformulier speler Voetbalkamp mei 2024

Dit formulier blijft nog geldig tot dinsdag, 23 april 2024 om 18:00

1) Hierbij meld ik mijn kind aan voor het sv Poortugaal Voetbalkamp 2024. Voor elk kind dat uit uw gezin meegaat, dient u een apart aanmeldformulier in te vullen.

2) Let op: Het bedrag van € 75,00 (+ € 1,- administratiekosten t.b.v. ClubCollect) per kind wordt rond 15 mei 2024 automatisch geïncasseerd. Ook betaling per iDeal is mogelijk. (Pas na betaling is uw kind ingeschreven. Het inschrijfgeld wordt niet geretourneerd indien zonder geldige reden wordt afgemeld.)

Vult u hier het bankrekeningnummer van de ouder/verzorger in. Door dit formulier in te zenden  gaat u een betalingsverplichting bij sv Poortugaal (te Poortugaal) voor het Voetbalkamp 2024.

Wij gebruiken het systeem van ClubCollect voor het innen en administratief verwerken van deze betaalverzoeken. Alle gegevens worden verwerkt volgens de AVG.

Graag voorletters en achternaam van de REKENINGHOUDER vermelden.

We vinden het leuk om u tijdens het kamp te laten zien hoe gezellig het is.

* = verplicht