Nieuws - sv Poortugaal

Nieuws

Nieuws

Verenigingswerk Seizoen 2023-2024

2 juni 19:45  Beste (ouders/verzorgers van) leden van sv Poortugaal, Seizoen 2022-2023 is bijna klaar! De zomerstop gebruiken wij om vakantie te vieren, even ‘op te laden’, maar ook om noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden bij sv Poortugaal te doen. Aanmelden verenigingswerk seizoen 2023-2024 (vanaf nu al mogelijk) In de zomermaanden (van 1 juli t/m 12 augustus) wordt er iedere zaterdagochtend (tussen 09.00 tot 12.00 uur) onderhoud verricht. De werkzaamheden zijn heel divers: van klussen en verven tot snoeien, vegen en schoonmaken. Maar ook doelnetten vervangen en opruimen. Op de dag zelf wordt bepaald wat er gedaan kan worden. Zo kunt u al klaar zijn met de uren verenigingswerk vóór dat het seizoen begint! Vanaf nu kunt u zich hiervoor al inplannen. meer »

Jaap Zevenbergen overleden

28 mei 21:00  Zaterdag- op zondagnacht (28 mei) is Jaap Zevenbergen rustig ingeslapen. Hij is 94 jaar oud geworden. Jaap was oud-speler van het 1e elftal van PSV Poortugaal en heeft veel vrijwilligerswerk verricht. meer »

Poortugaal verslaat Feyenoord

28 mei 20:45  De spelers van sv Poortugaal bezorgden hun scheidende coach Peter Klomp een fraai afscheid met een knappe overwinning tegen SC Feyenoord op het Varkenoord complex. Op de Feyenoord Academy, zoals de kraamkamer van toptalent wordt genoemd in de schaduw van de Kuip was het een drukke boel. Jeugdteams werden gehuldigd met hun kampioenschap, waardoor de wedstrijd een half uur later begon.meer »

VR1; 9 wedstrijden, 27 punten en 1 kampioen!

26 mei 12:15  Maandag 22 mei 2023, de dag van de kampioenswedstrijd. Na weken van afgelastingen en verplaatsingen van wedstrijden was het eindelijk zover. Om 20.00 uur zou sv Poortugaal VR1 aftrappen tegen IJVV de Zwervers VR1. De wedstrijd was op veld 1 en het publiek vormde zich langzaam om het veld heen. Kleedkamer 1 was van te voren versierd en de gezonde zenuwen waren erg aanwezig in de kleedkamer. Toen de vrouwen aan het warmlopen waren druppelde de jonge meiden binnen om mee te lopen het veld op. meer »

Hemelvaartstoernooi MO13-1

26 mei 12:00  Op donderdag 18 mei hebben wij het Hemelvaartstoernooi bij CVV Zwervers gespeeld. We zaten in de poule met Berkel MO13-2, Alexandria 66 MO13-1, Poortugaal MO13-2 en CVV Zwervers MO13-1. Helaas bleek Maasdijk MO13-1 op het laatste moment te hebben afgezegd. De wedstrijden duurden 20 minuten en er werd elk heel uur afgetrapt. meer »

Pupil van de week; Lennan Hordijk.

23 mei 14:30  Lennan ontkent de vraag of hij vernoemd is naar de voorman van de bekendste popgroep aller tijden. Wat hij zeker wel prachtig vindt is dat hij gekozen is als laatste pupil van de week van dit seizoen. Poortugaal speelde afgelopen zaterdag namelijk haar zestiende en laatste thuiswedstrijd in de landelijke 4de divisie van de KNVB. Lennan mocht de voorbereiding meemaken en de wedstrijdbal het veld opdragen. meer »

Indrukwekkend eerste elftal

23 mei 12:00  Capelle vocht op zaterdag 20 mei in Poortugaal voor haar laatste kansen op de titel. Aan sv Poortugaal was het de taak om haar sportieve plicht te doen. En die intentie had de ploeg van Peter Klomp zeker. Zijn team speelde in zijn laatste thuiswedstrijd een prima wedstrijd. meer »

Het was genieten in Esbeek

14 mei 16:00  Je krijgt wat je verdient! Nou, dat klopt helemaal. Wat een leuke groep kinderen en wat een enthousiaste begeleiding hadden we dit jaar in Esbeek op het voetbalkamp voor de O8 t/m O11. meer »

Kloetinge wint nipt van sv Poortugaal

13 mei 18:15  Het was een mooie voetbalmiddag in Kloetinge waar sv Poortugaal opnieuw voor de winst speelde tegen de belangrijkste titelkandidaat uit de vierde divisie A. Onze ploeg wist het de koploper ook erg lastig maken, maar het was ook deze wedstrijd tussen beide ploegen dat de thuisspelende partij aan het langste eind trok. meer »

Seizoensafsluiting Familiedag; 10 juni 2023.

12 mei 12:45  Zaterdag 10 juni 2023 is het zover. De afsluiting van het seizoen met de traditionele Familiedag. We starten om 10.30 uur. Teams die willen voetballen (7x7) kunnen zich opgeven.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!