Nieuws

Nieuws

sv Poortugaal-speler in nationale ploeg Aruba

Gisteren, 24 juni 9:45  Afgelopen week was er voor zowel sv Poortugaal als Joey Franken een trots moment. Nadat Joey Franken geselecteerd was voor het O-20 nationale team van Aruba. begon het avontuur...meer »

Maurits Mellaard (O8) Nederlands kampioen!

21 juni 7:30  Op het sportcomplex van Excelsior Rotterdam is op 19 juni het NK SHOOT OUT gehouden. Vanuit alle hoeken van Nederland kwamen voetballers van onder 8 t/m onder 14 naar Rotterdam om te schitteren in het Van Donge & De Roo stadion. De SHOOT OUT is een spectaculair alternatief voor de penalty waarbij een flinke dosis slimheid, techniek en wendbaarheid van de voetballer wordt gevraagd. Hoe werkt het?meer »

Traditionele haringparty weer succesvol

21 juni 7:15  “De vis wordt duur betaald!” Dat kon Kniertje dan wel zeggen, maar dat ging niet op bij de haringparty afgelopen zaterdag. Vanaf 18 uur konden leden voor het luttele bedrag van € 10,- kleine ronde gepaneerde kabeljauwtjes (ook wel kibbeling genoemd) en onbeperkt haring eten. Om de dorst enigszins te lessen kreeg men voor dat geld ook nog een gratis drankje. Voor ongeveer 70 leden genoeg reden om hier gebruik van te maken.meer »

Weergaloos kampweekend (O7 t/m O11)

20 juni 21:00  Stel: je boekt als vereniging een kamphuis voor een leuk weekend voor je jeugdspelers van 7 t/m 11 jaar. En stel: je bedenkt dat je dit in het 3e weekend van juni doet. En stel: dat het dan ruim 30 graden is en de zon uitbundig schijnt! Dat lukte de organisatie van het jeugdkamp van sv Poortugaal. Een knappe prestatie.meer »

MO15-1 vierde op het Nederlands kampioenschap!

20 juni 20:45  Na een tropische warme week is de temperatuur op deze belangrijke dag, voor de meiden onder de 15-1 van sv Poortugaal, een stuk aangenamer. Waar het in Poortugaal de gehele dag regent, is het in Alkmaar droog met een graad of 16. Prima voetbalweer dus! meer »

JO19-1 grijpt naast promotie

11 juni 13:30  Op een zonnig thuiscomplex, tussen de festiviteiten van de familiedag door, kreeg onze JO19-1 zaterdag de kans om een prachtig seizoen met een promotie naar de vierde divisie af te dwingen. Er moest dan alleen nog gewonnen worden van Spirit. Het bleek een te lastige opgave.meer »

Verenigingswerk seizoen 2022-2023

9 juni 20:00  Beste (ouders/verzorgers van) leden van sv Poortugaal, Seizoen 2021-2022 is bijna klaar! De zomerstop gebruiken wij om vakantie te vieren, even ‘op te laden’, maar ook om noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden bij sv Poortugaal te doen. Aanmelden verenigingswerk seizoen 2022-2023 (vanaf nu al mogelijk) In de zomermaanden (van 2 juli tot 20 augustus) wordt er iedere zaterdagochtend (tussen 09.00 tot 12.00 uur) onderhoud verricht. De werkzaamheden zijn heel divers: van klussen en verven tot snoeien, vegen en schoonmaken. Maar ook doelnetten vervangen en de ruimte onder de tribune opruimen. Op de dag zelf wordt bepaald wat er gedaan kan worden. Zo kunt u al klaar zijn met de uren verenigingswerk vóór dat het seizoen begint!meer »

MO15-1 wint Girls Cup Maastricht 2022

9 juni 19:45  Wat drie jaar geleden gepland was, werd nu eindelijk werkelijkheid! De GIrls Cup in Bemelen (Maastricht), een internationaal voetbaltoernooi voor meiden van de MO15-1 van S.V. Poortugaal. De meiden trokken naar het zuiden van het land. meer »

Speler van het jaar

9 juni 19:30  Een deskundige, vaak anoniem optredende jury, heeft een jaar lang ons eerste elftal op de voet gevolgd en de spelers wekelijks beoordeeld. Een leuk initiatief van deze trouwe supporters die de vereniging een warm hart toedragen en op deze manier de spelers van het eerste wekelijkst uitdaagt zichzelf te blijven ontwikkelen.meer »

Pupil van de maand: Owen Rambas.

9 juni 8:00  Tijdens de laatste competitiewedstrijd van sv Poortugaal 1 tegen Rijsoord was ons jeugdlid Owen Rambas pupil van de maand. Hij keek zijn ogen uit tijdens de voorbereiding van de hoofdmacht en mocht deze meemaken in de kleedkamer en op het veld. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!