Nieuws

Nieuws

Hennie Flier in het ziekenhuis. Update adres.

11 april 20:45  Na een val is Hennie Flier in het Maasstad ziekenhuis opgenomen. Een Beterschapskaartje zal hem zeker goed doen.meer »

Revalidatie 'ome' Koos.

10 april 12:45  Een klein aantal weken geleden heeft 'ome' Koos van Steenoven zijn heup gebroken. Opereren blijkt geen optie te zijn. Een kaartje zal hem erg goed doen.meer »

Welkom Bas Belder (2e penningmeester)!

8 april 13:30  Door de groei van onze vereniging was het bestuur van sv Poortugaal opzoek naar een 2e Penningmeester. Wij zijn blij te kunnen melden dat Bas Belder deze taak op zich gaat nemen. meer »

Bouwbulletin 6 april 2021.

6 april 17:30  De kleedkamers vorderen gestaag volgens het bouwplan. Op 2 maart werd de betonnen vloer gestort en uitgevlakt. De nieuwe ruimte is voorzien van de vloerverwarming, dus geen koude voeten meer! Deze oplossing is duurzamer en verwarmt de gehele kleedkamer. Vervolgens is een extra elektriciteitskabel ingegraven van de kantine zuid naar noord om de bediening van de lichtinstallatie op alle velden centraal te verzorgen. Daarna werden de wanden met blokken opgetrokken. Voor de buitengevel is gekozen voor een houten constructie met isolatiemateriaal. Ook weer duurzamer. Inmiddels zijn de kozijnen gesteld en is de volgende uitdaging het plaatsen van het dak. Daarover later meer. meer »

Bazaar!

2 april 20:00  Gebouw Zuid is verkocht en moet leeg! Maak ons los!meer »

Trainingsschema per 31 maart 2021!

31 maart 11:00  Vanaf 31 maart is de avondklok een uurtje opgeschoven. Dat betekent ook dat we het trainingsschema weer zo goed als naar origineel hebben terug gebracht. Helaas is niet alles weer terug naar normaal en hebben we nog altijd met de nodige coronamaatregelen te maken. Wat vooral te merken is in de ingekorte trainingstijden. Willen we allemaal kunnen trainen is dat niet te voorkomen. meer »

sv Poortugaal start met O23!

29 maart 8:45  sv Poortugaal maakt verdere stappen in de ontwikkeling van haar jeugd en start met O23 team.meer »

Tenues op voorraad in de Fanshop!

25 maart 11:45  Heb je een nieuw sv Poortugaal tenue nodig? Dan is het goed te weten dat we in de fanshop nog een voorraad hebben in vrijwel alle maten.meer »

Nieuwe activiteiten STAR Football Academy

22 maart 11:15  Beste (ouders/verzorgers van) leden van sv Poortugaal, Sv Poortugaal heeft een samenwerking met de voetbalschool STAR Football Academy. Hierbij willen wij jullie graag informeren over twee 'nieuwe' activiteiten van de voetbalschool. Uiteraard is het ook mogelijk je aan te melden voor reguliere trainingen op zondagochtend. De voorjaarsmodule van STAR Football Academy start op 11 April. meer »

Finales Champions League (JO8 & JO7) bij sv Poortugaal.

20 maart 18:45  Afgelopen woensdag was de loting voor de sv Poortugaal Champions League. Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus en Manchester City mochten gaan uitvechten wie er met de cup van door gaat. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!