Nieuws

Nieuws

Trainingsschema seizoen 2021/2022

Gisteren, 1 augustus 20:30  In bijgesloten link vinden jullie het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. Deze zal ingaan vanaf 23 augustus en is nog niet voorzien van de kleedkamerindeling. De kleedkamerindeling zal voor 23 augustus aangevuld worden op dit schemameer »

Voorlopige teamindeling overige jeugdteams 21-22.

19 juli 21:45  In navolging van de voorlopige indeling voor de jeugd-selectieteams zijn we er ook weer in geslaagd om tot een voorlopige indeling van de overige jeugdteams te komen. Dit alles is voor zover dat mogelijk was in overleg gegaan met de trainers van vorige seizoen en de trainers voor het nieuwe seizoen.meer »

Vacature - Lid Sponsorcommissie

16 juli 20:30  De Sponsorcommissie is op zoek naar een enthousiast, energiek lid die samen met de andere sponsor leden actief op zoek gaat naar nieuwe sponsors voor de club. Heb jij zin om dit op te pakken, stuur aub even een mailtje met een korte introductie van jezelf naar de sponsorcommissie, wij nemen dan contact met je op. Wij zien je reactie graag tegemoet!meer »

sv Poortugaal VR1 op Het Kasteel!

14 juli 11:00  Dankzij een uitnodiging van clubsponsor Leo Ringelberg kon afgelopen vrijdag sv Poortugaal Vrouwen 1 deelnemen aan een clinic op het heilige gras van het Kasteel. Het historische onderkomen van Sparta in Spangen. meer »

Verenigingswerk 2021-2022 - Plan je in!

13 juli 12:45  Plan je in! Vanaf heden is het mogelijk om je in te plannen voor verenigingswerktaken. Kijk in het verenigingswerkrooster voor de beschikbare taken, dagen en tijden. meer »

Doorgaan!

12 juli 18:00  Afgelopen donderdag 8 juli 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) van sv Poortugaal het bestuur het vertrouwen gegeven verder te gaan op de weg die het is ingeslagen. Tijdens de bijeenkomst heeft het bestuur inzicht gegeven in de jaarrekening 2020 en is de begroting 2021-2022 goedgekeurd. Het bestuur vond het noodzakelijk om een financieel inzicht te geven na de Corona perikelen en nieuwbouw. De jaarrekening 2020 zal in de volgende ALV nogmaals worden gepresenteerd ter goedkeuring. meer »

De Bal en de Bieb!

9 juli 21:15  Wat een mooie samenwerking was dit! Eentje die je misschien niet zou verwachten, maar daardoor juist extra waardevol. In samenwerking met De Bibliotheek Aanzet verzorgde ik een freestyle traject bestaande uit 5 wekelijkse freestyle clinics, toegespitst op thema’s rondom zelfontwikkeling, voor de jeugd van SV Poortugaal.meer »

Bouwbulletin 06 juli 2021.

6 juli 21:30  Tijd voor de maandelijkse update van de nieuwbouw. Donderdag 1 juli was een memorabele dag voor sv Poortugaal. Aannemer Mels Zoeteman had de ruwbouw binnen de afgesproken tijd opgeleverd en de opslagcontainer en materialen werden van het project verwijderd. Hijzelf sprak de vrijwilligers in de kantine toe en waardeerde hun betrokkenheid, die hij zelden hiervoor had gezien. De samenwerking was uitstekend, waardoor alles binnen de planning kon plaats vinden. Applaus alom. meer »

Sv Poortugaal MO11-1 heeft ondanks corona een goed seizoen gehad!

5 juli 12:45  De huidige MO11-1 begon het afgelopen seizoen met een klein team, maar onder de enthousiaste leiding van onze trainers zijn ze uitgegroeid naar maar liefst 16 speelsters.meer »

Jeugdselecties 2021-2022 sv Poortugaal.

21 juni 0:45  Na een bijzonder seizoen zijn we er gelukkig nog in geslaagd om de afgelopen weken een gedegen selectieproces af te werken. In het bijgevoegde bestand vindt u de voorlopige (niet bindende) selecties voor de JO9 t/m JO19 voor het seizoen 2021-2022. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!