Nieuws

Nieuws

4 oktober: 1e ronde Fiduscup 1e elftal

Gisteren, 30 september 21:00  A.s. dinsdag speelt sv Poortugaal 1 in de eerste ronde van de Fiduscup thuis tegen ZBC'97 uit Zwijndrecht. Aanvang van deze wedstrijd is om 20.15 uur. U bent van harte welkom.

sv Poortugaal beloont zichzelf niet tegen Achilles Veen.

26 september 20:00  Afgelopen zaterdag was sv Poortugaal te gast op het prachtige en heel gezellige complex van Achilles Veen. Na 4 competitiewedstrijden zijn beide teams duidelijk nog op zoek naar het juiste ritme en dat was in de wedstrijd terug te zien. meer »

Algemene Ledenvergadering, maandag 3 oktober 2022.

23 september 15:15  Beste (ouders/verzorgers van) leden van sv Poortugaal, In oktober 2021 is er een enquête gehouden onder de leden met de vraag wat de beste dag is voor een Algemene Ledenvergadering (ALV) en hoe wij deze aantrekkelijker kunnen maken. Uit de enquête is naar voren gekomen dat de maandag de voorkeur heeft. Via de enquête is ook voorgesteld om een thema te bespreken. meer »

GCA 2022; Ook sv Poortugaal doet weer mee!

23 september 15:00  Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Deze extra inkomsten kunnen we heel goed gebruiken! De actie loopt tot 21 november 2022.meer »

Pupil van de week; Lars Klaassen.

18 september 20:30  Lars heeft het helemaal naar zijn zin bij sv Poortugaal, waar hij als 10-jarige in O12-2 speelt. Of hij al wedstrijden had gewonnen, antwoordde hij; “nog niet, maar dat komt wel!” Lars speelt op het middenveld en Feyenoord is zijn favoriete club waar hij droomt ooit in de Kuip te mogen spelen als profvoetballer. meer »

Warm water!

14 september 21:45  Door de hoge energieprijzen zijn we genoodzaakt om als vereniging het douchewater een aantal graden koeler te zetten. meer »

Pupil van de maand: Bradley van Dijk.

5 september 9:00  Bij de eerste thuiswedstrijd van sv Poortugaal tegen Spijkenisse was het weer tijd om de Pupil van de Maand uit te nodigen. Deze keer was het Bradley van ons JO10-6 team, waar hij als keeper speelt. In de ochtend moest hij tegen Pernis aantreden. Helaas verloren ze met 9-7, maar mocht hij ook een helft voetballen in de spits, wat hem prima beviel. meer »

Yorcomcontract helpt sv Poortugaal

2 september 18:00  Op 1 september is het contract met Yorcom getekend voor het clubshirt van sv Poortugaal. Recent zijn alle shirts van de leden met de voormalige logo’s ingeruild voor dit clubshirt. “Sommige sponsors op het shirt hadden het contract beëindigd en we wilden schoon ship maken met de start van dit seizoen”, zegt voorzitter Jaap Smaling. meer »

Nieuwsbrief VERENIGINGSWERK, seizoen 2022-2023.

29 augustus 10:00  Beste (ouders/verzorgers van ) leden van sv Poortugaal, Als lid van onze mooie vereniging draagt ook u uw steentje bij door (minimaal) 6 uur in een seizoen één van de vele taken op u te nemen. Want alleen samen kunnen we onze vereniging de vereniging laten zijn die we allemaal graag willen: gastvrij, schoon, gezellig, een plaats waar u en uw kind(eren) graag komen.meer »

Aankondiging incasso’s seizoen 2022-2023.

26 augustus 8:00  Het bestuur stelt voor om met ingang van het seizoen 2022/2023 de contributie te verhogen. Na vergelijking met de contributie van omliggende verenigingen wordt het voorstel aangenomen door de ledenvergadering om voor de senioren en de jeugd de contributie met 20,00 euro te verhogen. Voor de mini’s en de rustende leden blijft de contributie gelijk. De afgelopen jaren is er geen verhoging geweest. Door de inflatie zijn we genoodzaakt om verhoging door te voeren.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!