Nieuws

Nieuws

Hulp gezocht!

21 januari 19:15  Helaas zijn we op het punt gekomen dat we de kantine niet langer kunnen openen op de momenten die we graag zouden willen. Daarom zoeken we hulp!meer »

Trainen/ sporten vanaf 17 januari 2022.

17 januari 9:45  We gaan vanaf vandaag (17-1-2022) weer volgens het normale (originele) schema trainen. Zie schema onder aan dit bericht. Check hierin weer even goed de tijden en velden en houd deze ook aan.meer »

Voor in je agenda; Voetbalkamp 2022.

3 januari 13:15  Het voetbalfeest waar je bij moet zijn geweest! Dit jaar gaan we naar Esbeek, huis De Kievit. Meer info volgt nog.meer »

Kerstpresentje voor leden sv Poortugaal

22 december 19:00  Afgelopen donderdag 16 december presenteerde sponsorcommissielid Dennis de Jongste het eerste Poortugaal Magazine aan jeugdvoorzitter Danny Hoogendoorn. Beiden zijn enthousiast over het resultaat van de inmiddels derde jaargang met alle in en outs van de voetbalclub. Het 48 pagina’s tellende glossy magazine in full color, biedt veel leesplezier en is gelardeerd met ontelbare foto’s.meer »

Grote Club Actie 2021; bedankt!

7 december 19:45  Wat hebben jullie weer je best gedaan! Dit jaar verkochten de kinderen van sv Poortugaal maar liefst 1383 loten van de Grote Clubactie. Daarnaast werden er ook nog 7 Superloten verkocht. De totale opbrengst komt hierdoor op het hele mooie bedrag van: € 4.082,64. Wij bedanken iedereen die zijn best heeft gedaan, jullie zijn echt kanjers! meer »

sv Poortugaal Portex Partnership.

5 december 16:15  Het partnership met Portex werd afgelopen zaterdag verder versterkt met de ondertekening van een Green Boarding contract. Naast shirtreclame op de borst van alle selectieteams vanaf O13 tot het vlaggenschip was Portex Ocean uit naam van directeur Jacob van den Belt enthousiast over de verduurzaming van de club. meer »

Sjaal sv Poortugaal

3 december 17:00  De prachtige en warme sjaals van sv Poortugaal zijn weer binnen. Een super leuk cadeau voor de feestdagen voor een prijs van slechts €10,-.meer »

Vertrouwen in de toekomst!

29 november 19:00  SV Poortugaal is zeer tevreden over de samenwerking met trainer Peter Klomp en heeft overeenstemming bereikt met de oefenmeester over een nieuw contract, waardoor de coach ook volgend seizoen eindverantwoordelijk is voor het eerste elftal.meer »

sv Poortugaal en hoofdtrainer Peter Klomp zetten samenwerking voort.

28 november 14:30  sv Poortugaal is zeer tevreden over de samenwerking met trainer Peter Klomp en heeft overeenstemming bereikt met de oefenmeester over een nieuw contract, waardoor de coach ook volgend seizoen eindverantwoordelijk is voor het eerste elftal.meer »

Vergadering?

10 november 11:30  Nu het sponsorhome klaar is, beschikken we over twee ruimtes die te gebruiken zijn voor vergaderingen. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!