Nieuws - sv Poortugaal

Nieuws

Nieuws

sv Poortugaal denkt aan Arie Konings

Vandaag, 29 januari 19:15  Aam het begin van dit kalenderjaar hoorde oud-speler, veteraan en vaste supporter van onze vereniging, Arie Konings, dat hij ziek is. Op dit moment lopen er diverse onderzoeken naar zijn exacte situatie en naar een mogelijke behandeling. meer »

Nieuwe winst voor 1e elftal

Vandaag, 29 januari 19:00  Na de goede wedstrijd tegen ’s Gravenzande moest sv Poortugaal zaterdag op weg naar het in vorm zijnde Spijkenisse. Een echte derby, dus men wilde ook zaterdag niet voor elkaar onderdoen.meer »

Nieuwsupdate; Jeugdopleiding.

27 januari 22:00  Bekijk hier de laatste nieuwsupdate. Deze gaat over de jeugdopleiding van sv Poortugaal.meer »

Aanblijven selectietrainers

26 januari 19:45  Wij zijn verheugd dat beide selectietrainers, Ronald van der Zalm (2de elftal) en Ronald Attema (O23-1) hun contracten bij sv Poortugaal hebben verlengd.meer »

Pupil van de week; Devainio Wiet.

23 januari 19:15  Na een lange winterstop van wel 40 dagen was het afgelopen zaterdag eindelijk weer tijd om de bal te laten rollen op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Poortugaal moest thuis aantreden tegen FC ’s-Gravenzande, die in de stand 4 punten boven de mannen van Peter Klomp stonden. Onze Devainio Wiet was als pupil van de week onder de indruk van de voorbereiding van het eerste elftal. meer »

Mooie winst tegen 's Gravenzande

23 januari 18:00  Het trainingskamp in Torremolinos lijkt de selectie van Peter Klomp goed te hebben gedaan. In de eerste helft van de wedstrijd tegen 's Gravenzande begonnen de mannen de thuiswedstrijd vol enthousiasme en met de duidelijke intentie de bezoekers zo min mogelijk ruimte te geven. Aan de andere kant slaagde 's Gravenzande daar juist wat minder goed in, zodat sv Poortugaal een aantal mooie kansen op doelpunten kreeg. Binnen 10 minuten werd daar al dankbaar gebruik van gemaakt, toen Bjorn Wagenaar een mooi opgezette aanval netjes afrondde (1-0). meer »

Kartosonto en Van Twist terug op het oude nest

20 januari 22:00  Trots kan sv Poortugaal melden dat beide 23-jarige 'eigen jongens' terugkeren bij sv Poortugaal, waar vele vrienden van hen (nog steeds) voetballen.meer »

Bradley el Idrissi Barendrecht / Jodan Boys naar sv Poortugaal

18 januari 20:15  Bradley el Idrissi heeft besloten zijn mooie voetbalcarrière volgend seizoen een ambitieus vervolg te geven onze vereniging. meer »

Klik hier om je in te schrijven voor de Engelandreis

15 januari 20:00  Via de link in dit artikel kun je je inschrijven voor de reis naar Engeland. De spelers van de JO12 t/m JO15 kunnen van 6 april t/m 10 april, in het paasweekeinde mee op bezoek naar onze vrienden van FC Lakeside.meer »

MO17-1 gepromoveerd naar Divisie 1.

11 januari 21:15  We zijn enorm trots op onze MO17-1 met deze promotie naar het allerhoogste niveau.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!