Spelregelbewijs

Spelregelbewijs

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998 t/m 2003 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2004 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met 3 september 2021 de tijd om het te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 niet voetballen. 

Aan de slag

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 kunnen juist nu aan de slag. Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.

Voetbalmasterz

VOETBALMASTERZ Klik hier om in te loggen, of een account aan te maken.

KNVB account

KNVB ACCOUNT Kijk hier voor meer uitleg over het KNVB account.

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de secretaris of ledenadministratie van je vereniging laten aanpassen. Je kunt ook een mail sturen naar onderstaand emailadres. Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden. spelregelbewijs@knvb.nl

Via een mail hebben de desbetreffende leden hun inloggegevens ontvangen. Zo niet, laat het ons dan even weten via wedstrijdsecretaris@svpoortugaal.nl.

Vermeld in je mail even je geboortedatum. Eerst oefenen? Klik hier.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!