sv Poortugaal JO13-3G winterkampioen !!!

7e klasse 03

8 december 2018 11:00

Kylian de Groot

Onbekend

Zaterdag 8 december was het dan zover. De JO13-3 kon winterkampioen worden. Nog altijd ongeslagen stapten zij de wedstrijd in tegen de nummer 2, Excelsior 20. De spanning was duidelijk voelbaar. Een gelijkspel zou voldoende zijn maar winst is natuurlijk altijd beter. Bij verlies zou er volgende week nog gestreden moeten worden. De jongens hadden er duidelijk hun zinnen op gezet om vandaag kampioen te worden. Ze startten door direct druk te zetten, beten zich vast in de wedstrijd en waren niet van plan los te laten. Dit betaalde zich uit door voor de rust met 1-0 voorsprong de eerste helft te eindigen. Door de harde wind zou de wedstrijd nog wel eens spannend kunnen worden omdat de tweede helft de wind gunstiger stond voor Excelsior 20. Gelukkig kon sv Poortugaal ook de tweede helft zijn strijdlust laten zien en wonnen zij de wedstrijd met 4-1. Het harde werk werd beloond en gevierd door in de sloot te springen onder de aangestoken fakkels.

Het kampioenschap werd gewonnen door als een hecht team er weer elke wedstrijd te staan! Nu met de gesponsorde kleding van Safex Inspectie Instelling is ook goed te zien dat zij een eenheid zijn! Bedankt hiervoor de jongens zijn er erg blij mee! Club van 100 ook bedankt dat JO13-3 het kampioenschap mocht vieren met een patatje en wat te drinken. Ze hebben het zich laten smaken.