Excelsior ’20 JO15-1 – sv Poortugaal JO15-1; 0-2 (0-1)

Accommodatie

Onbekend

Woensdag 22 mei 2019

Kwartfinale Abelcup.

We moesten 18.45 uur aanwezig zijn bij Excelsior ’20. Volgens de routeplanner is het 20 minuten rijden. Vertrek van huis om 18.10 uur, want dan ben je mooi op tijd op de plaats van bestemming in Schiedam. En misschien is het wel druk op dat tijdstip richting Schiedam? En dat was het inderdaad! Om 19.10 uur stapten we uiteindelijk binnen bij Excelsior ’20.

Dan de wedstrijd. In de eerste 5 minuten van de wedstrijd kwamen we op een 0-1 voorsprong en in de laatste 5 minuten van de wedstrijd scoorden we de 0-2! ’t Was niet heel best, maar we hebben de tegenstander praktisch geen kans gegeven.

Door! Door naar de halve finale! In de halve finale moet worden aangetreden tegen 2e divisionist Alexandria ’66. Het is helaas weer een uitwedstrijd, dus houdt rekening met het verkeer!!! Op sportpark Oosterflank zal om 19.30 uur worden afgetrapt op woensdag 29 mei 2019.