3172XC
POORTUGAAL
tel. 010-5017798

Vandaag moesten we thuis aantreden tegen direct concurrent DVV’09 uit Dirksland. Helaas helemaal op veld 8, maar gelukkig was het goed en zonnig weer. Ook voor het publiek was het goed toeven langs de lijn.

Was vorige week de victorie begonnen met onze eerste 3-punter in de 3e fase? Hekelingen werd aan de zegekar gebonden, 2-1. Door rustig te blijven en door goed te voetballen werd er van een achterstand teruggekomen tot een mooie en zeker verdiende overwinning. Kunnen we dit vandaag ook weer?

Helaas was vandaag het voetbal iets minder dan vorige week, maar ook nu wisten we weer een achterstand goed te maken. Vandaag dan geen overwinning, maar werd er een gelijkspel uit het vuur gesleept.

In de eerste helft hadden we niets te vertellen. Slordig spel en we wisten elkaar niet te bereiken. We zijn praktisch niet van onze eigen helft af geweest. Door een onfortuinlijk misverstand kwamen we op een 0-1 achterstand, wat tevens de ruststand was.

De 2e helft een heel ander Poortugaal op het veld. Nu waren wij de bovenliggende partij en kwam DVV’09 niet meer in de buurt van onze keeper Floris. In de 17de minuut wist Thijmen het net achter de keeper van DVV’09 te laten bewegen, 1-1. Nu doordrukken. Helaas konden we ons verdere overwicht niet omzetten in doelpunten en moesten we genoegen nemen met een gelijkspel.

De eerste helft was niet best, maar onze jongens hebben zich in de 2de helft herpakt. Goed en hard gewerkt mannen!

Zaterdag 13 mei zal er ook hard gewerkt moeten worden, want dan ontvangen we thuis de koploper Spijkenisse JO13-6. Zij hebben nog maar 1 keer verloren en de rest allemaal gewonnen. Op veld 2 zal er om 10.15 uur afgetrapt worden. Hangt er een stunt in de lucht?