5e klasse E

13 oktober 2018 12:00

Ben Heezen

Onbekend

Nadat wij vrijdagavond een feestje hebben gehad bij Kayleigh mogen wij onszelf zaterdagochtend om 11:00 uur weer op de voetbal melden. Er staat een wedstrijd tegen fc IJsselmonde op het programma. Gezien de afgelopen resultaten moet het voor ons mogelijk zijn om deze wedstrijd te gaan winnen. Vol goede moed beginnen we dan ook aan deze wedstrijd, al is het erg warm. Vanaf het begin van de wedstrijd zijn wij eigenlijk al de beter ploeg, alleen scoren gaat moeizaam. Na 10 minuten weten wij dan toch te scoren, maar helaas dit doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. Na 15 minuten is het dan toch echt raak en weet Nikki vanaf afstand de bal mooi over de keeper heen te schieten. Ook de rest van de eerste helft zijn wij de betere ploeg, alleen scoren blijft altijd een lastig punt. Zo gaan wij dan ook uiteindelijk met een 1-0 voorsprong de rust in. De tweede helft zijn wij weer de ploeg met de meeste kansen alleen wordt er nog steeds niet gescoord. Ook IJsselmonde wordt sterker en weet af en toe een mooie bal op het goal te schieten, maar dit is allemaal een makkie voor Kim en zij houdt dan ook keurig haar doel schoon. In de laatste 5 minuten weet Josephine dan toch nog mooi de bal binnen te tikken en zo staat het dan 2-0 voor SV Poortugaal. Dit is uiteindelijk dan ook de einduitslag van deze wedstrijd, en zo is de eerste winst partij binnen. Na de wedstrijd zijn er met zijn allen nog veel biertjes gedronken en ook nog een leuke traktatie van Patrick omdat hij zo trots op ons is. Al met al weer een mooie zaterdag waarbij er wel weer gelachen is hoor!