KNVB

Accommodatie

Onbekend

Halleluja!

Ken je dat? Tien minuten na rust nog met 3-0 voorstaan en toch, met het nodige billenknijpen, met 3-3 en maar 1 punt van het veld stappen. Op voorhand teken je voor een punt tegen de nummer 2 van de competitie, maar als je de wedstrijd helemaal gezien hebt dan …! Heer en meester tot 10 minuten na rust! Rusten met een 2-0 voorsprong en net na rust de 3-0 maken. Kat in het bakkie …!

Als je er niet bent bij geweest is het moeilijk voor te stellen. Toch is het gebeurt! Er werd vandaag een 3-0 voorsprong weggegeven. Na 10 minuten in de 2e helft stortten onze jongens volledig in.  Met dit gelijke spel had iedereen zichtbaar meer moeite dan het gelijke spel van vorige week tegen SHO! Wat als we vorige week en deze week de volledige buit gepakt hadden? Koploper? Maar ja, dat is ‘wat als …’.

Vanaf het begin was het duidelijk dat de jongens van sv Poortugaal voor de winst wilden gaan. Fel aan de bal en in de duels. Na een splijtende pass van Max was het Alejandro die de 1-0 op het bord zette. De 2-0 was nog mooier dan de eerste. Cem plaatste de bal van een aanzienlijke afstand, mooi naast de keeper, in de rechter benedenhoek van het doel, 2-0!

Aan de thee met een 2-0 voorsprong. Wie had dat gedacht? Direct na rust even schrikken van een aanval van Den Hoorn, maar toch eenvoudig op 3-0 komen door Max. Toen was het over en sluiten! Onze jongens kwamen er  helaas niet meer aan te pas. En zo werd het uiteindelijk toch nog 3-3.

Volgende keer bij een voorsprong van 3-0 de bal maar gewoon naar veld 38 schieten! Geen gegoochel meer achterin!

Als de stof is opgetrokken, toch tevreden met een punt, maar volgende week gaan we wel uit van 3 punten! Zaterdag 10 november uit tegen laagvlieger Schoonhoven. Dat moet goedkomen!!! Toch?????